Ось уже 69 весну, щорічно, у травні всі святкують день легендарної Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні.

  В будинку творчості школярів стало доброю традицією влаштовувати зустріч вихованців з ветеранами Великої Вітчизняної війни. Так, у переддень річниці Перемоги до будинку творчості завітав голова районної ради ветеранів - Максимчук Микола Данилович. Вихованці гуртків з уважністю слухали спогади Миколи Даниловича, який зі сльозами на очах розповідав про події війни.

  Ця зустріч розширила уявлення дітей про Велику Вітчизняну війну і була наповнена тривожно - трепетним відчуттям урочистості. 

... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: BTSH | Дата: 08.05.2014

Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято - День матері. Слово "мати", "мамо", "матуся" завжди асоціюється у нас з любов'ю, добротою, ласкою. День матері -свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові. День матері -сімейне свято, і це важливий момент у вихованні дітей.

 7 травня 2014 року у Будинку творчості школярів відбулася літературна світлина "Шануймо матір". Директор - Ковальчук Лариса Пилипівна звернулася до всіх присутніх з тим , аби вони не забули привітати своїх мам і бабусь зі святом і сказати їм про те, як вони їх люблять.

  З вуст керівника гуртка "Чарів ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: BTSH | Дата: 08.05.2014