28 вересня у чудовому місті західної України, Львові, відбувся VI Всеукраїнський фестиваль –конкурс хореографічного мистецтва «Перлина заходу».

  У конкурсі взяли участь колективи з Полтави, Києва, Черкас, Чернівців, Миколаєва, Дніпропетровська, Кривого Рога та інших міст України.

  Танцювальний колектив «Перлина» Будинку творчості школярів також побував на цьому конкурсі та повернувся додому з нагородами. Вихованці середньої групи у номінації «Народний стилізований танець» отримали 2 місце та старша група  у номінації «Сучасний танець»-  також  2 місце.

... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: BTSH | Дата: 29.09.2014

       Багато літ минуло з часів Великої Вітчизняної війни.  Про ті події ми дізнаємось із книг, кінофільмів , розповідей. Ми з вдячністю згадуємо тих, хто віддав своє життя за наше світле сьогодення.

   26 вересня,   до Дня партизанської слави, в Будинку творчості школярів було проведено круглий стіл «Партизанськими шляхами Білогірщини».   На круглий стіл був запрошений голова Білогірської районної ради ветеранів – Максимчук Микола Данилович.  Багато важливого та цікавого розповідав він про пережиті  роки війни.

   Зустріч відбулася у формі довірливої та зворушливої бесіди. У вихованців ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: BTSH | Дата: 29.09.2014