1 квітня 2016 року у приміщенні районного будинку культури відбувся творчий звіт гуртків та зразкового танцювального колективу «Перлина» Будинку творчості школярів.

   Розпочався звіт з чудової виставки робіт декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва, яку представили вихованці таких гуртків: «Чарівний бісер» (керівник Пилипчук В.В.), «Умілі руки», «Образотворче мистецтво»(керівник Кручик І.В.), «Природа і фантазія» (керівник Пташко Т.А.), «Початкове технічне моделювання» (Данильців Я.Д.), «Моделювання іграшок – сувенірів» (керівник Бугай Х.О.),  «Паперова пластика» та «Народна творчість»( керівник Довгошей А.В.), «Лозоплетіння ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: BTSH | Дата: 06.04.2016

    01 квітня 2016 року на базі  Білогірського НВК  відбувся щорічний районний  збір юннатів Білогірщини в якому взяли участь дитячі делегації з усіх  загальноосвітніх закладів району.

     Районний збір юннатів проводився відповідно до Плану комплексних заходів з екологічної освіти і виховання та формування екологічної культури учнівської молоді навчальних закладів Білогірського району на 2016-2020 рр. з метою підтримки і стимулювання дитячої еколого-натуралістичної творчості, підвищення ефективності і якості проведення в навчальних закладах регіону дослідницько-експериментальної роботи школярів та формування їх екологічної культури.

... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: BTSH | Дата: 06.04.2016