24 квітня 2018 року у Білогірському районі відбувся обласний огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності та виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти та Будинку творчості школярів. Тематика обласного огляду-конкурсу – «Квітучий Білогірський краю». Концертна програма, у якій взяли участь 200 учасників, була насиченою та складалась з різножанрових номерів.

На святі дитячих талантів бу ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: BTSH | Дата: 25.05.2018

Згідно плану роботи районної дитячої організації «Сузір’я» на 2018 навчальний рік 16 березня 2018 року лідерами учнівського,
самоврядування Білогірщини було проведено тематичний захід, що отримав красномовну назву «Пишу я, читаєш ти, пишемо і читаємо ми разом». На захід були запрошені юні поети та прозаїки нашого рідного краю. Усі присутні насолодилися творчістю юних поетів. Були презентовані власні твори, а також пролунали вірші відомих письменників.

... Читати далі »
Переглядів: 289 | Додав: BTSH | Дата: 25.05.2018

Весна, пора краси та юності, не даремно сказано: «Краса врятує світ.» Проте, не лише зовнішня краса, але й краса духовна. Тому, саме в перший день весни в Будинку творчості школярів було проведено захід, який отримав чарівну назву «Міс Попелюшка». Гості дійства зібралися, щоб відзначити красу, талант та чарівність душі юних красунь, учасниць конкурсу «Міс Попелюшка» серед вихованок гуртків: « Скринька-берегиня», «Чарівний бісер», «Умілі ручки».

... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: BTSH | Дата: 25.05.2018