Вихованці Будинку творчості школярів разом із своїми керівниками відвідали пожежну частину.

  Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Інспектор пожежної частини розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей.
  Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє важливість та героїчність професії пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити дітей з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності.
 Дякуємо співробітникам пожежної частини за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!

... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: BTSH | Дата: 09.11.2018

     Вихованці Будинку творчості школярів відвідали виставку картин та різноманітних виробів талановитої художниці та рукодільниці - Олігорської Ольги Михайлівни.

 Наших вихованців вразила тонкість виконання даних робіт, прекрасний підбір кольорової гами та оригінальність створення кожного виробу. Діти отримали масу цікавих ідей, ознайомилися з новими техніками, які будуть втілювати у реальність на гурткових заняттях разом із своїми керівниками.

... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: BTSH | Дата: 09.11.2018