Подаруй частинку душі другові

     3 грудня в Україні відзначають Міжнародний день людей з особливими потребами. Цей день віднесено до календаря і пройти повз нього неможливо. Адже, творити милосердність та доброту потрібно кожному громадянину нашої держави.

   Зараз в нашій країні скрутний час знецінюються моральні та духовні цінності, люди часто забувають що таке добро і навіщо його творити. Саме тому педагогічний колектив Білогірського Будинку творчості школярів прагне відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: робити добро, допомагай ближньому. Тільки так ми виховаємо справжню людину з чистою душею.

   З цією метою у районному Будинку культури працівниками Білогірського Будинку творчості школярів та їх вихованцями було проведено благодійну ярмарку-розпродаж ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: BTSH | Дата: 27.11.2018

Людської пам’яті мости…

   Похоронним дзвоном по всій нашій землі прокотилася страшна чума Голодомору. Ніколи світ не бачив такого штучно створеного лиха. Ніколи про горе настільки великого масштабу так голосно не мовчали в той час, коли 10 мільйонів людей просто щезли з лиця землі, ніби й не народжувалися, не росли, не плакали, не сміялися, не жили…

   Голодомор 1932-1933 років для українців мав фатальні наслідки. І саме сьогодні коли наша країна переживає страшні часи нашої історії нам як педагогам потрібно розповісти нашим вихованцям про криваві події 1932-1933 років.

    З метою вшанування тих хто загинув від голодомору та політичних репресій у Будинку творчості школярів було проведено виховний захід : «Людської пам’яті мос ... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: BTSH | Дата: 27.11.2018