Змагалися юні науковці Білогірщини!

    Щороку учні-слухачі наукового товариства «Ерудит» Білогірського району Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України мають змогу розкрити різні грані науки під час проходження Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

   Адже, Всеукраїнський конкурс-захист є доробком інтелектуальних та творчих ідей і досягнень, здорової конкурентної боротьби, яка спрямована на розвиток творчої особистості.

   Найголовніше інтелектуальне змагання для учнів-членів наукового товариства 22 грудня 2018 року традиційно відбувалося на базі Білогірської гімназії. Учні з усіх куточків нашого району захищали свої доробки і доводили членам журі наукову доцільність одер ... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: BTSH | Дата: 26.12.2018

Новорічна феєрія

   Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть єдина подія, яку протягом століть відзначають у всіх країнах світу, яку знають, люблять, і яку з нетерпінням чекають люди, різі у своїх етно-національних традиціях та релігійних переконаннях.

   З метою збереження новорічних традицій, вірувань та звичаїв вихованцями та працівниками Білогірського Будинку творчості школярів було проведено виховний захід Новорічну феєрію.

  З вітальним словом до присутніх звернулася директор закладу – Тетяна Анатоліївна Пташко, яка привітала усіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Від імені всього колективу, вихованців закладу,батьків вона щиро подякувала:

1. Громадській організації «Сяйво Перлини!», за їх співпрацю з нашим ... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: BTSH | Дата: 26.12.2018