16:24
Батьківські збори

28 квітня у приміщенні Будинку творчості школярів відбулися батьківські збори на тему: «Роль родинного виховання».

На зборах директор закладу Тетяна Анатоліївна Пташко розповіла про місце та роль сім’ї у вихованні дітей. Методист Інна Іванівна Дацишина провела анкетування та тренінг із батьками на тему «Як Ви розумієте свою дитину». На заході були присутні і гості Світлана Костянтинівна Панчоха – директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Валентина Анатоліївна Кучернюк та Тетяна Олександрівна Ковалевська – фахівці соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Ковалевська Тетяна презентувала фільм «Жорстокість підлітків», а Кучернюк Валентина провела розважальний флеш-моб для батьків.

На завершення методист Будинку творчості школярів Оксана Миколаївна Миронюк продемонструвала презентацію на тему: «Діти – це щастя створене вашою працею». Вона наголосила, що якщо ви хочете стати неповторною особистістю, якщо ви мрієте залишити після себе слід на землі – не обов’язково бути видатним письменником, або вченим, ви можете утвердити себе в суспільстві, засяяти красивою зіркою неповторної індивідуальності, виховавши хороших дітей, хороших громадян, хорошого сина, хорошу дочку, хороших батьків із своїх дітей.

На зборах були присутні батьки таких гуртків: хореографії, фольклорного, умілі руки, чарівний бісер. Після закінчення батьківських зборів кожен керівник гуртка поспілкувався із батьками особисто.

 

 

 

Переглядів: 387 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0