16:31
День Соборності
  • День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi, , виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, в Білогірському Будинку творчості школярів було проведено виховну годину до Дня Соборності України «Україна – єдина». Територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залиша­тиметься непорушною. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ може­мо досягти величної мети — побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної Украї­ни, якою пишатимуться наші нащадки. Відроджен­ня Вітчизни — це єдність наших душ, воскресіння духовності, культури, мови.

На заході учні дізналися про історичні умови, у яких формувалася соборність України, про той тернистий шлях, який пройшла наша Вітчизна, щоб здобути незалежність своїх земель. Із цікавістю діти переглянули відеофільм про Акт Злуки. Вихованці читали вірші про Україну, провели майстер клас по виготовленні карти України з паперових серветок та на завершення створили живий ланцюг єднання, щоб символічно знову продемонструвати єдність українського народу, який згуртовано подолає усі перешкоди до світлого та здорового майбутнього.

Вихованці Будинку творчості впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

 

 

 

Переглядів: 344 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0