10:01
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Будинок творчості школярів – заклад, що збирає в своїх стінах дітей, котрі не хочуть дарма витрачати свій позашкільний час, а мають бажання удосконалитися, розвинути здібності, поспілкуватися з цікавими людьми та знайти нових друзів.

 Розпочинати новий навчальний рік Днем відкритих дверей уже стало доброю традицією для  Білогірського будинку  творчості школярів.

 Ось і цього вересневого сонячного дня разом з керівниками гуртків, батьками прийшли діти, повні сил і енергії, з бажанням жити і творити, декламувати, співати і танцювати, ширше пізнавати прекрасний навколишній світ.

З вітальним словом до учасників зібрання звернулися  голова райдержадміністрації Поліховський А.Л., депутат Верховної Ради – Сабій І.М. . Вони привітали дітей з початком нового навчального року, побажали здоров’я і творчого натхнення та подарували дітям матеріали для роботи гуртків.

Директор закладу – Ковальчук Л.П. побажала всім присутнім родинного затишку, мирного неба , творчих ідей та гарних здобутків,  подякувала батькам за розуміння, підтримку та фінансову допомогу. Лариса Пилипівна сказала, що загалом, в Будинку творчості організовано гуртки в художньо-естетичному, еколого-натуралістичному, науково-технічному, туристсько-краєзнавчому, соціально-реабілітаційному та військово –патріотичному  напрямках і у цьому навчальному році будуть займатися позашкільною освітою 741 дитина.

  Сюрпризним моментом була поява домовичка Кузі, який подарував вихованцям Будинку творчості оберіг – символ успіху і перемоги.

 У День відкритих дверей батьки і діти обирали собі справу до душі, знайомилися із закладом та педагогами.

Свято пройшло на відмінно й  ми щиро сподіваємось, що цей навчальний рік подарує  ще більше яскравих та цікавих моментів у житті.

Переглядів: 453 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0