10:52
Фестиваль «ТЕРИТОРІЯ ТВОРЧОСТІ»

Фестиваль «ТЕРИТОРІЯ ТВОРЧОСТІ»

 

    27 травня 2017 року втретє у м. Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль позашкільних навчальних закладів «Територія творчості».

   Організаторами заходу були Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України, Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Громадська організація «Жінка ІІІ тисячоліття». Захід проходив в рамках святкування Дня столиці, Дня Києва та Дня захисту дітей на площі Конституції та у Маріїнському парку.

    У цьому фестивалі брали участь дитячі колективи віком від 5 до 17 років, які є вихованцями позашкільних закладів різних міст України.

   Зразковому танцювальному колективу «Перлина» будинку творчості школярів випала нагода представляти Хмельницьку область на цьому конкурсі у номінації «хореографічне мистецтво» за сприяння Хмельницького обласного центру науково – технічної творчості учнівської молоді. Вихованці колективу гідно захистили честь Білогірського краю та Хмельниччини, майстерно виконавши на фестивалі народний танець «Гребіночка».

   Столиця України зустріла дітей сонячним ранком та чудовими краєвидами. Після фестивалю діти фотографувалися та оглядали пам’ятки культури. Подорож запам’ятається дітям гарними емоціями, чудовим настроєм та приємним спілкуванням.

 

Переглядів: 329 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0