12:08
ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ

      Щорічно 22 вересня згідно з Указом Президента України від 30 жовтня 2001 року в Україні відзначається День партизанської слави.   Цей день відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий військовий час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не жаліючи крові і самого життя.

      Вшановуючи пам`ять героїв Великої війни в  Будинку творчості школярів 23 вересня  проведено годину спілкування до Дня партизанської слави – «Ніхто не забутий – ніщо не забуте».

    Методистом БТШ Пташко Т.А. було продемонстровано презентацію «Партизанський рух у роки Великої Вітчизняної війни». Про наймолодшого Героя Радянського Союзу партизана-розвідника Валю Котика розповіла керівник історико-краєзнавчого гуртка – Миронюк О.М.

    На годину спілкування  був запрошений голова Білогірської районної ради ветеранів – Максимчук Микола Данилович. Він розповідав багато важливого та цікавого про пережиті жорстокі роки війни. Безперечно, усім присутнім було надзвичайно цікаво дізнатися про життя в Білогір'ї  у воєнні часи та уявити скільки мужності, духовної сили та безмежної любові до Вітчизни потребували ті важкі часи.

            Хочеться нагадати всім слова: «Батьківщину люблять не за те, що вона велика, а за те що вона своя». Сподіваємося, що наші діти будуть справжніми захисниками своєї Вітчизни.

 

 

 

Переглядів: 390 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0