11:15
КОНФЕРЕНЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ "СУЗІР'Я"

 18 вересня 2015  року в Білогірському  БТШ  відбулася щорічна конференція районної дитячої організації «Сузір’я».У конференції брали участь 85 членів районної дитячої організації,  педагоги – організатори та відповідальні за роботу дитячих організацій та об’єднань у школах.

Директор Будинку творчості Лариса Ковальчук привітала усіх учасників зібрання та побажала плідної праці, цікавих справ та успіхів у всіх починаннях у новому навчальному році.

«Про виконання плану роботи дитячої організації за 2014-2015» навчальний рік прозвітувала голова ради Христина Кащук.

Методист по роботі з дитячими організаціями Кручик І.В. ознайомила присутніх з планом роботи районної дитячої організації «Сузір’я» на 2015 – 2016 навчальний рік, який був  затверджений одноголосно.

Учні Білогірського, Хорошівського, Ямпільського, Сушовецького, навчальних закладів виступили з доповіддями   «Про  роль шкільної дитячої організації у 2014 -2015 навчальному році».

Після закінчення конференції відбувся конкурс плакатів на патріотичну тематику « В моєму серці Україна».Компетентне журі у складі головного спеціаліста Кушнірук Л.О., директора школи мистецтв Баранової М.Ф. та методиста Будинку творчості школярів Пташко Т.А. оцінювали плакати та їх захист.

Кращими з кращих було визнано Білогірський НВК, Хорошівську ЗОШ I-III ступенів та Коритенську  ЗОШ I-II ступенів  які нагороджені грамотами за  I місце. Вязовецька ЗОШ I-III ступенів  та Дідковецька ЗОШ I-II ступенів  отримали ІІ місце . Квітневська  ЗОШ I-III ступенів та Степанівська  ЗОШ I-II ступенів нагороджені грамотами за III місце.

 

Переглядів: 501 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0