09:49
КОНФЕРЕНЦІЯ РДО "СУЗІР'Я"

   Згідно річного плану роботи Білогірського Будинку творчості школярів 21 жовтня 2016 року у приміщенні БТШ відбулася щорічна конференція районної дитячої організації « Сузір’я».

   У конференції взяли участь 76 членів дитячої організації, педагоги – організатори та відповідальні за роботу дитячих об’єднань у загальноосвітніх закладах району.

   На початку конференції, директор БТШ Тетяна Пташко, привітала всіх присутніх та сказала: «Сузір’я – це цікавий світ, це добрі та користі справи, це розвиток власних інтересів, можливість само реалізуватися і самовдосконалюватися».

    Командири команд Ямпільської,  Юровецької, Гулівецької, В’язовецької, Хорошівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Коритенської ЗОШ І-ІІ ступенів прозвітували про роботу сузір’їв за минулий навчальний рік.

   Головою районної ради старшокласників обрали ученицю Білогірського НВК Яремишину Анастасію, заступником – Капусняк Юлію, ученицю Ямпільської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

    Після конференція відбувся виховний захід присвячений загиблим воїнам АТО « Герої нашого часу», де учні Хорошівської, Залузької ЗОШ І – ІІІ ступенів та Степанівської ЗОШ І-ІІ ступенів підготували розповіді про своїх земляків, які воювали на сході України та загинули .

      На завершення заходу,  учні 11 класу Білогірського НВК Денис Биков та Роман Володін подарували присутнім пісню «Україна –це моя країна».

Переглядів: 391 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0