11:34
Конкурс осінніх композицій «Осінній вернісаж»

Конкурс осінніх композицій

«Осінній вернісаж»

 

   За вікнами осінь... Золота пора року, що вражає багатством кольорів, плодів, фантастичним поєднанням фарб: від яскравих, вражаючих уяву, до розмито-прозорих пів-тонів. Озирніться навколо, вдивіться: кованим золотом виблискує листя, яскраво спалахують різнокольорові ліхтарики айстр і хризантем, крапельками крові застигли на деревах ягоди горобини, і бездонне осіннє небо дивує великою кількістю і яскравістю розсипаних по ньому зірок. Саме у цю пору року природа щедра на матеріали для виробів: осінні квіти, гірлянди з жовтого листя, грона горобини, ягоди,шишки.
  З давніх-давен люди святкували свято осені, свято зібраного урожаю. Лідери учнівського самоврядування провели конкурс осінніх композицій «Осінній вернісаж» в якому продемонстрували творчість, артистизм, неординарність. Уже вкотре декорації цього заходу вражають і милують око відвідувачів дійства. Різноманіття природних матеріалів втілилися у чудові та цікаві композиції учнів шкіл, які організували виставку осінніх картин. З квітів, гілочок, насіння, круп та іншого, учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж.
  Невеличка концертна програма порадувала присутніх гарним настроєм. Виконанні пісні пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю та гумором. Програма святкового заходу була яскравою, з піснями, гумор та віршованими композиціями. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.

  Підводячи підсумки проведеного заходу, хочу зауважити: "Ось так і народжуються зірочки, які довго будуть сяяти на небосхилі нашої землі", а учасникам програми хочу сказати: "Дякую вам, що ви такі винахідливі, небайдужі, талановиті, чарівні".

 

 

Переглядів: 391 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0