11:24
Країна мрій – Україна!

Країна мрій – Україна!

   Саме під такою назвою 06 травня 2017 року в м. Хмельницькому відбувся Всеукраїнський фестиваль – конкурс вокального та хореографічного мистецтв.

   Цей фестиваль – конкурс засновано з метою виявлення дитячих талантів України та популяризації їх у всьому світі. Упродовж декількох годин на яскраво прикрашеній сцені обласної філармонії відбувалося масштабне пісенне, танцювальне дійство. Яких лишень танців, пісень не побачили і не почули глядачі завдяки талантам та майстерності учасників фестивалю!

   Середня група зразкового танцювального колективу «Перлина» Будинку творчості школярів були учасниками цього фестивалю – конкурсу і стали лауреатами ІІ премії. Юні танцівники представили на розсуд журі сучасний танець «Світло та пітьма» та були нагороджені дипломом, кубком та медалями.

   «Завдяки величезній підтримці батьків, майстерності та старанням дітей, удача продовжує нам посміхатися - говорить керівник колективу Інна Береговська. Крок за кроком, від конкурсу до конкурсу ми доводимо собі і оточуючим, що тільки тому, хто йде вперед, відкриваються перемоги. Підсумок кропіткої роботи – призові місця і гордість за вихованців».

  Вітаємо наших талановитих дітей з черговою перемогою ! Так тримати!

Переглядів: 379 | Додав: BTSH | Рейтинг: 5.0/1