08:44
КВЕСТ ДО ДНЯ ЗАХИСТНИКА ВІТЧИЗНИ

  13 жовтня 2015 року в Будинку творчості школярів  відбувся тематичний захід до Дня Захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Козацтва.

   Захід підготували вихованці хореографічного гуртка і організували його у формі   «квесту». Це аматорське спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами або окремими гравцями. У «квесті» змагалися дві команди: команда хлопців «Козаки» і команда дівчат «Козачки».

   Діти вражали гостей  піснями та танцями , театралізованими виступами, де зазирнули у часи Запорозької Січі, дізнались про звичаї та обряди українського козацтва, згадали про сьогоднішніх захисників нашої Держави.

  Директор Будинку творчості школярів, Лариса Пилипівна, привітала команду переможців «Козаки», побажала витривалості та терпіння, твердої віри, благополуччя і міцного здоров’я, щоб мирне небо замайоріло над золотими полями України і затишок та спокій повернулися до українських родин!

   Такі свята, як День українського козацтва, сприяють відродженню віри, духовності наших традицій, звичаїв, моралі – це ті чинники, без яких буде важко будувати могутню, квітучу державу, ім’я якої – Україна.

Переглядів: 458 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0