10:44
Міс Попелюшка

Весна, пора краси та юності, не даремно сказано: «Краса врятує світ.» Проте, не лише зовнішня краса, але й краса духовна. Тому, саме в перший день весни в Будинку творчості школярів було проведено захід, який отримав чарівну назву «Міс Попелюшка». Гості дійства зібралися, щоб відзначити красу, талант та чарівність душі юних красунь, учасниць конкурсу «Міс Попелюшка» серед вихованок гуртків: « Скринька-берегиня», «Чарівний бісер», «Умілі ручки».

У конкурсі взяли участь 8 маленьких красунь, кожна з дівчаток вправно намагалася показати себе, як з найкращого боку. Дівчатка, танцювали, співали, демонстрували й інші свої таланти, та титул «Міс Попелюшка» дістався лише одній з учасниць а саме Красовській Дарині. Та таланти всіх решти дівчат не залишили байдужими жодного з присутніх. І поважне журі в особі: голови журі – начальника районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Панчохи Світлани Костянтинівни, керівника народного аматорського вокального ансамблю «Спомин» і народного фольклорного колективу «Забава» районного Будинку культури Зубок Олени Василівни та директора Будинку творчості школярів Пташко Тетяни Анатоліївни відзначило кожну з учасниць і присвоїли їм не менш оригінальні титули, а саме: «Міс Рукодільниця»- Томчик Мирослава, «Міс Талант»- Бондар Анастасія, «Міс Господарочка» Гнот Анна, «Міс Ніжність» - Помернюк Олександра, «Міс Усмішка» - Бризгунова Софія, «Міс Вишуканість» - Майдан Марина та «Міс Чарівність» Войцешук Анна.

Всі конкурсантки виявилися надзвичайно талановитими. Хочеться побажати їм залишатися такими ж неординарними особистостями, але в той же час добрими людьми, які здатні радіти перемогам інших.

Переглядів: 294 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0