11:19
МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДІВ

3 грудня у світі відзначають Міжнародний День інвалідів – день, в який випадає ще одна нагода пригадати, що допомога, рівні можливості, гідність, увага, людяність і турбота - це не порожні слова!

   Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об'єднаних Націй, яка в 1992 році запропонувала заснувати таке свято на честь закінчення Десятиліття інвалідів, проголошеного в 1983 році.

  Милосердя, чуйність, співчуття до слабших  споконвіку були характерною рисою українського народу. Людині з особливими потребами потрібно дуже багато, але найголовніше – їм потрібна увага.

   Вихованці Будинку творчості школярів побували в Ямпільській спеціалізованій школі – інтернаті з концертною програмою та подарунками, які були зібрані в рамках районної акції «Подаруй іграшку другові» .

  Теплими оплесками зустрічали учні школи –інтернату запальні танці та мелодійні пісні, які підготували для них учні Ямпільської ЗОШ І-ІІІст. та танцювальний колектив  «Перлина» БТШ.

   Заступник директора , Тетяна Григорівна, подякувала юним артистам та їхнім керівникам за змістовний концерт і всім учням загальноосвітніх шкіл району за подарунки та небайдужі серця.

Переглядів: 373 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0