11:09
Моя майбутня професія

« Моя майбутня професія»

  Вибір професії — це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше — перед собою. Відповідальність перед собою, мабуть, найважливіша, і полягає вона в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Бо тільки сама людина може побачити, до чого в неї більший хист, до чого відчуває вона покликання. Кожен відчуває, що йому легше "дається" і, отже, чому зможе присвятити життя. І тут найважливіше — не схибити.

  9 квітня 2019 року, у приміщенні Білогірської філії Хмельницького центру зайнятості, відбувся з’їзд лідерів учнівського самоврядування. Були присутні школярі 9-10 класів (понад 25 лідерів). Тема даного заходу: «Моя майбутня професія».

 Школярі зібрались, аби послухати презентації та розповіді представників різних професій, які завітали до них. Це лікар-інфекціоніст, Лівінчук Ольга Віталіївна, пожежник-рятівник, Перистюк Віктор Володимирович та голова молодіжного крила Аграрної партії Хмельниччини, Лосовський Валентин Анатолійович.

   Кожен із запрошених спікерів розповідав аудиторії про свою професію, про плюси та мінуси роботи, різні нюанси та щоденні будні. Діти цікавились деталями кожної професії. Сподіваємось, що у майбутньому кожен з них зробить правильний вибір та обере саме ту професію, яка «буде до душі»!

Переглядів: 460 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0