10:17
ГУРТОМ ЗМОЖЕМО БІЛЬШЕ

     Лідери учнівського самоврядування Білогірського району спільно з громадською організацією «Сяйво Перлини» провели перший молодіжний форум під гаслами: «Гуртом – зможемо більше!».

У форумі взяли участь: начальник відділу освіти, молоді та спорту О.Баранчук, завідувачка методичного кабінету Н.Артемчук, О.Яремишина , заступник начальника відділу працевлаштування, Васюк Ілля, голова підрозділу «Спілка учасників АТО Хмельниччини, Вероніка Стрельченко голова "Молодь демальянсу" з м.Хмельницького, представники різних громадських об’єднань та ініціативних груп, активісти організації молодіжного спрямування Білогірщини «Вечори що надихають».

Захід відбувався у вигляді панельної дискусії та наративного інтерв’ю. Кожен мав змогу презентувати свої напрацювання та поділитися планами на майбутнє.

 Голова громадської організації «Сяйво Перлини», Валентин Лосовський, презентував діяльність громадської організації та поділився планами на майбутнє.

   Голова районної ради старшокласників, Христина Кащук, розповіла про напрямки роботи районної ради старшокласників.

    Також  учнівська молодь представила уже реалізовані проекти, які брали участь у всеукраїнських та обласних проектних конкурсах, за що і нагороджені дипломами та грамотами.

  Ганна Ковальчук представила відео проект   «Стоп насильству! Дитині потрібна справжня сім”я». Яна Міщук ознайомила з відео проектом «Рушник єднання» мета якого була об’єднати молодь Сходу та Заходу. Юля Капусняк поділилася уже реалізованим соціальним проектом " Віддай людині крихітку себе. За це душа наповнюється світлом».

Вероніка Стрельченко ознайомила  присутніх з поняттям «волонтер» та  «волонтерська» робота.

По закінченню форуму У рубриці «Вільний мікрофон» кожний учасник мав змогу висловити свої думки та побажання.

Метою "Молодіжного форуму" було об’єднати громадські організації учнівські об’єднання та молодіжний громадський рух в єдину платформу, розробити план для подальшої спільної роботи.

    По завершенню форуму  було  підписано соціальну угоду про спільну діяльність усіх учасників форуму в кількох важливих проектах, а також вирішено створити сайт під назвою «Гуртом – зможемо більше!» .

 

 

Переглядів: 406 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0