10:05
НОВІ ПЕРЕМОГИ ПЕРЛИНИ

    

Територія дружби, радості, позитивних емоцій, посмішок – це все IIІ Всеукраїнський конкурс -  фестиваль мистецтв «Зірковий крок», що відбувся 09 квітня у місті Вінниці.

   Зібралися друзі, однодумці, для того, щоб поділитися одне з одним усією пишнотою і багатогранністю танцю. Подарувати власні емоції, віддати часточку самого себе. Конкурсна програма фестивалю  була розділена на 4 вікові категорії та за напрямками танцю: класичний, народний, сучасний, бальний.

   Всі колективи, кожний танцюрист прагнули показати себе якнайкраще, тому кожна танцювальна композиція несла величезний заряд енергії та емоцій. Ніхто не стримував радості. Тож без усмішки спостерігати за безпосередністю юних танцюристів було неможливо.

   Голова журі говорив, що  танець – це наче острівець,  захищений аурою добра. Це світ спілкування, толерантності, терпіння й поваги одне до одного. Це світ краси руху, краси душі. Танцюристи, немов художники, рухами, барвами своїх сердець малюють прекрасні картини.

  Багато годин поспіль поважне журі оцінювало конкурсні номери колективів, уважно та прискіпливо, зважуючи кожен бал, адже цього року на фестиваль приїхало біля двох тисяч учасників (понад 60 колективів).

  У напруженій боротьбі Зразковому танцювальному колективу «Перлина» будинку творчості школярів (керівник Береговська І.М.) вдалося отримати перемогу:

- ГРАН ПРІ конкурсу отримали вихованці середньої групи № 2 колективу – танець «На палубі матроси»;

- І місце вихованці молодшої групи –«Танець дружби – ча-ча-ча».

  Учасники колективу щиро дякують всім, хто вірив у них, підтримував і бажав перемоги!

Переглядів: 415 | Додав: BTSH | Рейтинг: 5.0/1