11:49
Новорічна феєрія

Новорічна феєрія

   Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть єдина подія, яку протягом століть відзначають у всіх країнах світу, яку знають, люблять, і яку з нетерпінням чекають люди, різі у своїх етно-національних традиціях та релігійних переконаннях.

   З метою збереження новорічних традицій, вірувань та звичаїв вихованцями та працівниками Білогірського Будинку творчості школярів було проведено виховний захід Новорічну феєрію.

  З вітальним словом до присутніх звернулася директор закладу – Тетяна Анатоліївна Пташко, яка привітала усіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Від імені всього колективу, вихованців закладу,батьків вона щиро подякувала:

1. Громадській організації «Сяйво Перлини!», за їх співпрацю з нашим закладом, організацію солодких подарунків вихованцям.

2. Приватному підприємцю – Симоні Роману Степановичу, який надав кошти для придбання солодощів нашим вихованцям.

Цікавинкою свята стали наші новорічні герої Баба Яга, Чорт та традиційні Дід Мороз та Снігуронька, які відзначилися своєю артистичністю, енергійністю та вмінням створити настрій дійсно Новорічної феєрії.

  Наші вихованці з великим задоволенням брали участь у розважальних конурсах:

Гаданні-атракціоні «Що мені віщує доля у 2019!»

Затанцюй з казковим героєм.

Хто спритніший.

Танцюєм з яблуками.

Передай сніжинку.

Від яких отримали масу задоволення , призи та бурхливі оплески.

  Отож, колектив Будинку творчості школярів щиро вітає всіх з Новим роком! Нехай цей рік принесе Вам багато щастя, удачі, посмішок, тепла і світла. Нехай він буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Ми бажаємо всім у Новому році бути здоровими, красивими, щасливими, а нашій країні довгоочікуваного миру та благополуччя.

                                         З повагою колектив Будинку творчості школярів

Переглядів: 302 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0