11:06
Новорічний карнавал

Новорічний карнавал

 

    Новий рік – це найбільш очікуване свято. Взагалі, Новий рік – це окрема тема в житті суспільства. Мабуть, тільки новорічні свята здатні повернути будь-яку, навіть найсерйознішу, дорослу людину в дитинство, подарувати масу приємних вражень і світлих переживань. Всі ми на межі старого і нового року всупереч усьому віримо в казку і чекаємо новорічних чудес. Адже казка в цей прекрасний час завжди поруч, та й чудеса частенько збуваються на тлі зоряного неба і тихо падаючих сніжинок.

      З метою виховання молодого покоління в дусі поваги до традицій, звичаїв, обрядів в Будинку творчості школярів було проведено 27 грудня Новорічний карнавал.

   З вітальним словом до всіх присутніх звернулася Тетяна Анатоліївна Пташко – директор Будинку творчості школярів. Від імені всього колективу, вихованців закладу,батьків вона щиро подякувала:

1. Громадській організації «Сяйво Перлини!», за їх співпрацю з нашим закладом, організацію солодких подарунків вихованцям.

2. Приватному підприємцю – Симоні Роману Степановичу, який надав кошти для придбання солодощів нашим вихованцям.

3. Громадській організації «За конкретні справи», яка виділила кошти на придбання мультимедійної техніки.

4. Батькові активних вихованців нашого закладу (Савлук Мар’яни та Савлук Василя) – Савлукові Івану Миколайовичу – за подаровану новорічну красуню.

    На карнавалі був присутній і гість - голова громадської організації «Сяйво Перлини» - Валентин Анатолійович Лосовський. Він привітав усіх присутніх з прийдешнім Новим роком та побажав Божого благословення у кожну оселю.

    До вихованців завітав Дід Мороз із Снігуркою та багато інших казкових персонажів, вони розповідали вірші, разом з дітками водили веселі хороводи, проводили цікаві ігри.

    В залі, де красувалася Новорічна ялинка, крім дітей, зібралися їх батьки та рідні.

 Особливо своїми театральними здібностями та акторською майстерністю нас вразили вихованці гуртків «Художня вишивка», керівник (Іванцова В. С.) та «Ляльковий театр» (Довгошей А. В.), які працюють на базі Білогірського НВК та Гулівецької ЗОШ.

  Отож, колектив Будинку творчості школярів сердечно вітає всіх з нагоди Нового року та Різдва Христового! Ми бажаємо Вам усім провести свята у доброму здоров’ї, веселому настрої. Хай життєві труднощі оминають Вашу родину, завжди панують в ній мир і злагода, живе віра у світле майбутнє.

 

Колектив Будинку творчості.

 

 


 

 

 

 

 

Переглядів: 352 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0