10:38
Останній дзвінок в БТШ

Останній дзвінок в БТШ

  У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

  Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

  Для більшої частини вихованців це – просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі , кому йти в школу в другій, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваного дня. Три місяці свободи від суворого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і навчання.

  Хтось відправиться подорожувати, хтось проведе літо на дачі або в селі, а хтось залишиться в місті, але все одно вільним, як травневий вітер. Можна займатися улюбленими справами, не думаючи про час.

   Не оминуло це свято і Будинок творчості школярів. Першою привітала із закінченням цього свята директор закладу – Тетяна Анатоліївна Пташко. Вона подякувала нашим вихованцям за активну роботу у виставках, конкурсах, майстер-класах та масових заходах.

Тетяна Анатоліївна найактивніших вихованців нагородила грамотами, але найбільше серед вихованців був відзначений випускник – Биков Денис. Наш педагогічний колектив висловив йому особливу подяку за активну участь у масових заходах, конкурсах, фестивалях.

  На святі Останнього дзвоника були присутній і гість – голова громадської організації «Сяйво Перлина» Лосовський Валентин Анатолійович, який привітав наших вихованців зі святом.

  Впродовж усього свята нас радував танцювальними композиціями зразковий танцювальний колектив «Перлина», вихованці якого підняли всім чудовий настрій. Керівнику якого – Інні Михайлівній Береговській ми хочемо висловити особливу подяку в організації свята.

Слова вдячності весь педагогічний колектив висловлює селищному голові – Денисюку Анатолію Івановичу, за сприяння якого працівниками комунального господарства упорядкована територія закладу.

 Голові районної ради – Мельнику Василю Васильовичу та голові громадської організації «Сяйво Перлини» – Лосовському Валентину Анатолійовичу – за спонсорські допомоги нашому навчальному закладі.

  І звичайно ж особлива подяка та шана батькам за підтримку.

І від імені всього колективу ми бажаємо всім здоров’я, миру, Божого благословіння. Вам, діти, веселих, чудових літніх канікул.

 

 

Переглядів: 392 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0