10:49
Подаруй частинку душі другові

Подаруй частинку душі другові

     3 грудня в Україні відзначають Міжнародний день людей з особливими потребами. Цей день віднесено до календаря і пройти повз нього неможливо. Адже, творити милосердність та доброту потрібно кожному громадянину нашої держави.

   Зараз в нашій країні скрутний час знецінюються моральні та духовні цінності, люди часто забувають що таке добро і навіщо його творити. Саме тому педагогічний колектив Білогірського Будинку творчості школярів прагне відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: робити добро, допомагай ближньому. Тільки так ми виховаємо справжню людину з чистою душею.

   З цією метою у районному Будинку культури працівниками Білогірського Будинку творчості школярів та їх вихованцями було проведено благодійну ярмарку-розпродаж виробів ручної роботи на підтримку дітей з особливими потребами Ямпільської спеціалізованої шоли- інтернату : «Подаруй частинку душі другові».

   Вкотре українці довели , що в них щирі серця відвідавши нашу ярмарку. Адже яких тільки виробів не було на столах: підкови, мішечки щастя, новорічні кульки, декоративні тарілки, вироби зі шкіри, вироби з бісеру, декупаж та ін.

  Усі хто не встиг придбати виробів ручної роботи може придбати їх у Білогірському Будинку творчості школярів, адже наша акція діє до третього грудня.

  Ми розуміємо, що зібрані кошти – це лише маленька часточка для створення корисної справи, але кожен із нас повинен пам’ятати, що з маленьких справ розпочинаються великі. Тому не соромтесь відвідайте наш заклад і подаруйте частинку душі другові.

 

Переглядів: 452 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0