11:26
ПОДОРОЖ У КАРПАТИ

     Неймовірно прекрасні Карпати, без сумніву, краще в Україні місце для зимового відпочинку. Спокій засніжених хатин та затишний запах диму, що в’ється понад дахами, милозвучний передзвін бубонців на санях десь вдалині, іскристе морозне повітря і заворожуюча казка засніжених поснулих вершин навколо. Безмежної краси картини дарують зимові Карпати тим, хто не лякається морозів та хурделиць, і поспішає взимку ближче до гір.

     Серед тих, хто побував у Карпатах і отримав прекрасні відчуття чудового відпочинку, вихованці Будинку творчості школярів, які брали участь у фінальній частині фестивалю дитячих та юнацьких театральних колективів «Казковий скарб» з виставою «Казка для лісових звірят».

      Всі учасники фестивалю були нагороджені поїздкою у Карпати.

  Діти неймовірно задоволенні цією подорожжю. Вони побували на ГЛК «Буковель», піднялися підйомником на вершину гори, відвідали  музей «Тіні забутих предків», музей музичних інструментів та гуцульського побуту.

     Спонсорами цієї поїздки була Громадська Організація «За конкретні справи».

     Вихованці та педагогічний колектив Будинку творчості школярів щиро вдячні депутатам Верховної Ради Герезі О.В. та Шеньковичу А.В. за підтримку та розвиток творчих і обдарованих дітей.

Переглядів: 444 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0