11:12
РАЙОННА ДИТЯЧА КОНФЕРЕНЦІЯ "СУЗІР'Я"

    19 вересня 2014  року в Білогірському  БТШ  відбулася щорічна конференція районної дитячої організації «Сузір’я» . У конференції прийняли участь 87 членів районної дитячої організації,  педагоги – організатори та відповідальні за роботу дитячих організацій та об’єднань у школах.

Директор БТШ Л.П.Ковальчук привітала усіх учасників зібрання та побажала плідної праці, цікавих справ та успіхів у всіх починаннях.

Методист по роботі з дитячими організаціями Кручик І.В. проаналізувала план роботи районної дитячої організації «Сузір’я» на 2014 – 205 навчальний рік, який був  затверджений одноголосно.

Учні М.Боровицького , Хорошівського, Гулівецького, Дідковецького , Миклашського навчального закладу підготували доповіді на тему:  «Про  роль шкільної дитячої організації у 2013 -2014 навчальному році».

Також на  порядок денний конференції були винесені питання  про вибори членів районної ради старшокласників та координаційної ради дитячої організації.

Після закінчення конференції відбулося районне свято «З Україною в серці», приурочене до Всеукраїнської компанії «Голуб миру» під гаслом «Право народів на мир»

Компетентне журі оцінювали композиції з квітів на задану тематику та їх захист.

Композиції В.Боровицької, Залузької  ЗОШ I-IIIступенівта Воробіївської ЗОШ I-II ступенів  нагороджені грамотами за  I місце. Білогірський НВК, Ямпільська ЗОШ I-III ступенів, Семенівська та Вільшанецька ЗОШ I-II ступенів  нагороджені грамотами за  IІ місце. Сушовецька ЗОШ I-III ступенів та Сивківська ЗОШ I-II ступенів нагороджені грамотами за III місце.

Переглядів: 626 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0