11:24
РЕГІОНАЛЬНИЙ ЗБІР

Учнівське самоврядування – один із головних напрямів діяльності учнівської молоді. Сьогодні для молоді відкрилися цілком нові перспективи. Наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення.

28 квітня 2015 року було проведено регіональний збір лідерів учнівського самоврядування Хмельницької області на базі Білогірського району. Лідери п’яти сусідніх районів прибули на збір разом зі своїми координаторами. У зборі приймали участь завідувач організаційно – масового відділу Хмельницького обласного центру науково – технічної творчості учнівської молоді Прокопчук І.В. та методист Василевська О.В.

Про роль районної ради старшокласників у вихованні толерантності та формуванні громадянської позиції учнівської молоді розповіла присутнім голова районної ради Христина Кащук.

Президент шкільної ради  Білогірського НВК Яна Міщук поділилася досвідом волонтерської роботи, яка виховує толерантність та формує громадянську позицію учнівської молоді.

Гості заходу відвідали найдавнішу історичну пам’ятку Білогірщини – костел Св.Вікентія де Поля.

На зустріч із лідерами учнівського самоврядування завітав народний депутат України Андрій Шинькович. Він розповів молоді про те, що свою активну громадську діяльність розпочав у шкільному учнівському самоврядуванні.

Білогірська районна рада старшокласників подякувала депутатові за  небайдужість та активну позицію у вирішенні проблем пов’язаних зі зміцненням навчально-матеріальної бази шкіл, за підтримку обдарованих дітей.

Для учасників регіонального збору було проведено тренінг «Толерантність врятує світ».

Переглядів: 471 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0