17:38
Семінар-практикум

   29 березня в Будинку творчості школярів відбувся семінар-практикум для педагогів, що відповідають за організацію та проведення шкільного та І (районного) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»), керівників роїв та педагогів-організаторів.

  З вітальним словом та підсумком районного конкурсу-огляду художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового мистецтва учасникам семінару виступила директор Будинку творчості школярів Пташко Тетяна Анатоліївна. З метою залучення учнівської молоді до духовної та історичної спадщини українського народу і традицій національної етно-культури продемонструвала цікавий майстер-клас Самчиківського розпису Олеся Олександрівна Красножона вихователь-методист Ямпільського дитячого садочка «Росинка».

  Про нормативні документи, які використовуються при організації Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), та особливості проведення районного етапу гри у 2018-2019 навчальному році виступила методист туристсько-краєзнавчого напряму Будинку творчості школярів Пилипчук Вікторія Вікторівна. Також було обговорено нововведення Положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл»(«Джура»), затвердженого постановою кабінету міністрів України від 17 жовтня 2018 року №845.

   Особливості конкурсу «Впоряд» згідно Типових правил та умов проведення змагань і конкурсів шкільного та І (районного (міського) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») презентував Гнатюк Віталій Олександрович – керівник гуртка «Сокіл»(«Джура»). Також Віталій Олександрович розглянув питання «З досвіду участі у ІІ (Обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).

 Практичною частиною семінару-практикуму було створення орієнтовної програми фінальних (підсумкових): шкільного та І (районного) етапів та детальне обговорення та вирішення виконання видів змагань та конкурсів на І (районний ) етап.

 

 

Переглядів: 281 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0