10:07
СВЯТО ПОЧАТКУ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

 

    14 вересня 2015 року колектив Білогірського  Будинку творчості школярів радо вітав своїх вихованців та батьків з початком 2015 – 2016 навчального року у позашкільному закладі.           

   На свято завітали заступник голови районної державної адміністрації Довгошей С.Л., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Тогунова І.П., директор центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Панчоха С.К.

 Директор Будинку творчості Ковальчук Л.П. привітала вихованців з початком нового навчального року, побажала міцного здоров’я та нових творчих здобутків, подякувала керівництву району, батькам, педагогічним колективам шкіл за тісну співпрацю щодо розвитку творчості дітей та молоді.

Всіх присутніх привітав заступник голови районної державної адміністрації С.Довгошей. Сергій Леонідович також побажав  всім вихованцям та  педагогам міцного здоров’я, цікавого, змістовного та творчого навчання, а головне -  щирого прагнення до нових звершень та перемог. 

      Вихованці зразкового танцювального колективу «Перлина»  подарували присутнім чудові літературні та  хореографічні композиції, пронизані духом патріотизму, любові до своєї держави, повагою до традицій нашого народу.

    Навчальний рік у Будинку творчості школярів стартував. Велика родина Позашкілля поповниться новими гуртківцями. Педагогічний колектив за підтримки батьків, колег-освітян, громадськості та спонсорів, керівництва району зробить все можливе, щоб 2015-2016 рік був наповнений цікавими зустрічами, новими  перемогами та досягненнями гуртківців, щоб наші учні завжди гідно представляли талановитий Білогірський край не лише на районному та обласному рівнях, а й у всеукраїнських та міжнародних заходах. Та головне, щоб кожна бажаюча дитина реалізувала, навчаючись у позашкільному закладі, своє право на повноцінну різносторонню освіту.

Переглядів: 474 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0