09:47
СВЯТО ЗАКІНЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

         28 травня у Будинку творчості школярів відбулося свято закінчення навчального року та вручення свідоцтв про позашкільну освіту.

         Найстарші вихованці зразкового танцювального колективу «Перлина», які навчалися у БТШ 9 років та склали іспит з хореографії, отримали свідоцтва державного зразка про позашкільну освіту.

   Дитинство непомітно спливає і залишає за собою лише слід у пам’яті. Саме період дитинства можна вважати найцікавішим та найкращим, особливо тобі, коли ти займаєшся улюбленою справою.

Красиві, схвильовані, життєрадісні й зовсім дорослі, випускники зайшли до зали під оплески присутніх.
         Із вітальною промовою виступила директор Ковальчук Л.П., яка подякувала випускникам за те, що ні словами, ні вчинками не зганьбили честі навчального закладу, що змогли на  високому рівні представляти танцювальний колектив «Перлина» на обласних, Всеукраїнський та Міжнародних конкурсах, фестивалях. Подякувала директор і батькам за підтримку, розуміння та створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей. Не залишила без уваги і керівників гуртків, які разом зі своїми вихованцями працювали протягом навчального року, віддаючи їм частинку своєї мудрості й любові.
 Урочиста частина плавно перейшла в концертну программу, яка була переплетена віршами, піснями та танцями про життя в Будинку творчості.

Подякували випускники і своєму наставнику Береговській І.М. керівнику колективу «Перлина», за терпіння й доброту та своїм батькам за родинну любов і щогодинну турботу.
         Із вітальним словом від імені батьків виступили Брай Людмила та Панасюк Світлана.

По закінченню свята діти фотографувалися зі своїми батьками та керівниками гуртків.

Хочеться вірити, що наші вихованці будуть щасливі, не забуватимуть доброго імені своїх батьків, честі Будинку творчості та славного зразкового колективу «Перлина».

Переглядів: 427 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0