11:12
Танцюємо і перемагаємо!

ТАНЦЮЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО!

Уже вшосте цього року у м . Львові відбувся Всеукраїнський фестиваль - конкурс мистецтв «Перлина Заходу», суддями якого були професіонали танцю, а учасникамитанцювальні колективи з різних міст України. Традиційно цей фестиваль проходить у перші травневі дні і Львів стає центром танцювальної феєрії.

Зразковий танцювальний колектив «Перлина» будинку творчості школярів, під керівництвом Інни Михайлівни Береговської взяв участь у цьому фестивалі – конкурсі та за рішенням членів журі у номінації «бальна хореографія» вихованці молодшої групи колективу отримали ІІІ місце, а в номінації «народна хореографія» старша група колективу отримала І місце.

Все, що відбувалося у Львові, переповнило юних танцюристів емоціями, враженнями, позитивом. Особливе захоплення в учасників конкурсу викликав конкурсний батл, де діти мали змогу показати свою творчу імпровізацію.

Вихованці старшої групи колективу «Перлина» Денис Биков та Максим Береговський у конкурсному батлі стали переможцями, отримавши І місце і були нагороджені медалями та кубками.

Бажаємо Зразковому колективу «Перлина» нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій.

 

Переглядів: 372 | Додав: BTSH | Рейтинг: 5.0/1