09:29
У пошуках скарбів

  У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

  Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

  Вже другий рік поспіль у стінах Білогірського Будинку творчості школярів це свято ми проводимо у нестандартній формі. Цього ж року методисти та керівники гуртків провели його у формі квесту під назвою «У пошуках скарбів.» Наші вихованці поділилися на дві команди «Карибські пірати» та «Морські дельфіни», та щоб розпочати гру діти успішно пройшли посвяту в пірати після чого відправилися у морську подорож. Головним завданням наших вихованців було як найкраще пройти такі станції:

  1. «У матросів немає питань»
  2. «Острів знавців»
  3. Таверна «Йо-хо-хо»
  4. «Пазл»
  5. «Розумник»
  6. «Морський світ піратів»

  Перемогу по кількості піратських монет здобула команда «Морські дельфіни» та всі учасники квесту отримали призи. Варто зазначити, що такий формат проведення свята Останнього дзвоника приніс нашим вихованцям масу позитивних емоцій.

  Отож, ми бажаємо нашим вихованцям веселих та насичених канікул. І з великим натхненням зустрітися нам на гурткових заняттях у вересні

Переглядів: 506 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0