09:59
УЧНІВСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

      23 жовтня 2015 року у Будинку творчості школярів відбулася районна учнівська науково – практична конференція.

         У заході взяли участь 58 юних науковців нашого району та їх наукові керівники. Вони пишуть науково – дослідницькі роботи та у грудні цього року  стануть учасниками І етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів членів Малої академії наук  України.

         Відповідальна за роботу районної філії МАН Ковальчук Л.П. привітала учасників конференції та побажала всім плідної та цікавої роботи.   

          Про роль наукового керівника в написанні науково – дослідницької роботи, підготовці манівців до написання контрольної роботи з базової дисципліни та у підготовці презентації розповіла присутнім Пташко Т.А.- науковий керівник переможця ІІ та учасника ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів- членів МАН України Боднар Іванни.

         Учасники ІІ обласного етапу Конкурсу захисту 2014 – 2015 року Момотюк Юлія (В.Боровицька ЗОШ І-ІІІ ступенів), Мисливець Діана (Ямпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Бондар Марина (Гулівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів), Репецький Богдан (Ямпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів) продемонстрували учасникам конференції доповіді та презентації своїх наукових робіт.

         Л.Ковальчук ознайомила учасників конференції з вимогами до мультимедійних презентацій та особливостями підготовки публічного виступу.

         На завершення конференції відповідальна за роботу районної філії МАН наголосила, що досвід, вміння та знання, набуті юними науковцями під час роботи в МАН, стануть у нагоді в майбутньому.

         Л.Ковальчук  висловила сподівання на те, що завдяки тісній співпраці розумних, ерудованих талановитих учнів з творчими та досвідченими вчителями ми досягнемо хороших результатів.

 

 

Переглядів: 404 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0