11:15
Україна - територія гідності та свободи

Україна – територія гідності та свободи!

      21 листопада, українці відзначають одне з нових, але знакових свят в новітній історії України - День Гідності та Свободи.

   Свято встановлено на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року) і є своєрідним наступником свята Дня Свободи, що відзначалося на честь Помаранчевої революції з 2005-го по 2011 роки 22 листопада.

  Саме 21 листопада 2013 року розпочались перші протести української громадськості у відповідь на рішення Кабінету Міністрів України про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

   З нагоди цієї пам’ятної дати вихованці Білогірського Будинку творчості школярів провели виховний захід на тему: «Україна – територія гідності та свободи!»

   Під час заходу наші вихованці дізналися історію виникнення цього свята, переглянули презентації та відео трагічних подій становлення нашої держави та боротьби за іі свободу та гідність.

   По закінченню заходу наші вихованці прикріпили на карті України побажання для нашої держави в яких попросили миру для нашої держави.


 

Переглядів: 360 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0