11:50
Урок – застереження «Снід: подумай про майбутнє - обери життя»

Урок – застереження «Снід: подумай про майбутнє - обери життя»

  Здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Здоров'я – це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне, соціальне і духовне благополуччя.

 Поріг ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб. Особливо небезпечні ВІЛ (вірус імунодефіциту людини) і його кінцева стадія СНІД( синдром набутого імунодефіциту). СНІД – особливо небезпечна хвороба, смертельна для людини.

  З 1988 року 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом, що слугує справі зміцненню організованих зусиль у боротьбі з пандемією, яка поширюється у всіх регіонах світу.

 З метою, застереження наших вихованців від жахливої хвороби у Білогірському Будинку творчості школярів було проведено урок – застереження: «Снід подумай про майбутнє – обери життя».

  Наші вихованці отримали змістовну лекцію стосовно способів зараження , основних ознак та профілактики від даної хвороби.

  На знак солідарності всіх тих хто помер або хворіє на СНІД діти намалювали червону стрічку як символ боротьби .

 Після надто важкої, а простіше, жахливої інформації, яку наші вихованці почули, просто неможливо не вибрати життя. Нехай усе жахливе, що сталося з іншими, обійде нас, залишиться далеко-далеко. Нехай кожна людина до кінця усвідомить усю небезпеку, яку несе СНІД, і зробить усе можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю.

Ми бажаємо: любіть свою сім’ю,

Збережіть її від страху і жалю.

Будьте твердими у справах і думках,

Тільки у хороших.

Не давайте вас зламати й підкорить,

Бо на світі треба гідно всім прожить.

Кожен з вас це може !

Переглядів: 276 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0