11:23
Відбулася конференція районної ради старшокласників

Відбулася конференція районної ради старшокласників

 Згідно плану роботи дитячої організації "Сузір'я" 27 жовтня 2017 року у Білогірському Будинку творчості школярів було проведено конференцію районної ради старшокласників. У конференції взяли участь талановиті та ініціативні представники лідерства із усіх куточків Білогірщини. У конкурсі взяли участь учні з 27 навчально - виховних закладів району.

 Із вітальним словом до присутніх звернулася директор Будинку творчості школярів Т.А.Пташко яка переконана у тому, що лідерство – це вінець управлінської майстерності, а лідери – це майбутнє України. Гостем заходу став директор Білогірського краєзнавчого музею І.П. Кадук.

 Продовжили конференцію звітом шкільних команд демонстрацією презентацій. З вітальним словом до учасників заходу звернулася голова районної ради старшокласників Анастасія Яремишина. Вона наголосила що лідерство – запорука успіху! Саме під таким гаслом функціонує районна рада лідерів учнівського самоврядування. Але усі знають, що навчатись лідерству потрібно постійно,побажала юним лідерам творчих злетів, визнання їх таланту, плідної праці та натхнення у подальшій роботі.

 

 

Переглядів: 402 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0