11:26
Відбулись тренувальні збори

Відбулись тренувальні збори для учасників ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

учнів-членів МАН України

 

   З метою належної підготовки учасників ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2018 році 22 січня на базі Будинку творчості школярів були проведені тренувальні збори.

     До участі у даному заході було запрошено 15 учасників (переможці І етапу конкурсу-захисту, які здобули І місця) та їх педагогічних керівників, а саме: Білогірський НВК – 4;

Ямпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 5;

Великоборовицька ЗОШ І-ІІІ ступенів – 3;

Перерослівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - 1;

Хорошівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 1;

Будинок творчості школярів – 1.

   Консультаційний супровід здійснювали методисти районного методичного кабінету – Баліцька Н.К., Петрівська Г.П., Матвієць М.В. та відповідальна за роботу наукового товариства «Ерудит» Білогірського району – Пташко Т.А.

    Варто зазначити, що ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України є наступною сходинкою до професійного зростання старшокласників.

     Отож, бажаємо нашим юним МАНівцям успіхів, перемог та гідно представити Білогірщину на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, який в цьому році відбудеться 17-18 лютого у м. Хмельницький.

 

 

Переглядів: 330 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0