14:58
ВІВАТ, ТАЛАНТИ!

 

    27 березня 2015 року  відбувся звітний концерт танцювального колективу «Перлина» Будинку творчості школярів, щодо присвоєння почесного звання «Зразковий художній колектив».

    Цю  відзнаку танцювальний колектив заслуговує за вагомий особистий внесок у розвиток естетичного виховання школярів та популяризацію національного мистецтва. Зусилля, талант, час і кошти, вкладені у вихованців, дають свої позитивні результати. Адже колектив є популярним не лише у Білогір’ї , а й далеко за його межами.

   Танцювальний колектив «Перлина» (керівник Береговська Інна Михайлівна)- багаторазовий переможець обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів.

  Майстерність та популярність танцівників щороку підвищується, колектив чисельно розширюється, підтвердженням чого є наявність 4 вікових груп, віком від 6 до 16 років( понад 70 дітей).

  На звітному концерті колектив продемонстрував всі свої найкращі технічні та артистичні здобутки. Всі танцювальні композиції, включені до творчого звіту, були яскравими, змістовними, вражали своєю майстерністю та цікавими хореографічними знахідками. Варто окремо відзначити гарні сценічні костюми танцівників. Колектив показав справжню майстерність виконання: запальні танці, складні рухи та синхронність у виконанні.

   Під час звітного концерту в залі була присутня обласна оглядова комісія з присвоєння та підтвердження почесного звання  « Зразковий художній колектив» у складі Григорія Гончарука, директора Хмельницького обласного центру науково –технічної творчості учнівської молоді, Олесі Вавринчук, завідувача навчально –методичного відділу художньо – естетичного виховання школярів Хмельницького обласного центру науково –технічної творчості учнівської молоді, Валентини Курій та Оксани Митко, методистів навчально – методичного відділу художньо – естетичного виховання школярів Хмельницького обласного центру науково –технічної творчості учнівської молоді.

   Зал, наповнений щирими і люблячими прихильниками колективу, з теплотою зустрів маленьких шестирічних діток, що створили композицію «Веселі гномики» і кожен наступний танець захоплював у вир барвистих вражень від дивовижних постановок. Так, глядачі з номера в номер милувались танцями України, Білорусії, Ірландії та стилізованими танцями. Пройняла до самого серця постановка «Бережіть своїх дітей», виконана старшою та початковою групами колективу.

Кожен з хореографічнх номерів  викликав шквальні аплодисменти й крики «Браво!», «Молодці!».

    По закінченні концерту, заступник голови Білогірської  районної ради Віра Леонідівна Васильчук, подякувала вихованцям за чудовий настрій, який вони подарували всім глядачам, висловила щиру подяку художньому керівнику та батькам за допомогу в організації концерту. Вона також привітала всіх присутніх та побажала творчих успіхів, натхнення та нових звершень, здоров'я, щастя та благополуччя, злагоди, мирного й спокійного життя та впевненості у майбутньому!

   Директор Хмельницького обласного центру науково –технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук подякував вихованцям колективу «Перлина» та його керівнику за  змістовний концерт та наголосив на тому, що вони дійсно заслуговують  носити почесне звання «Зразковий художній колектив».

Переглядів: 407 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0