15:15
Збір лідерів та юнатів

  19 квітня 2017 року вібулася зустріч лідерів учнівського самоврядування в Білогірському районному суді. З метою попередження скоєння учнями правопорушень та злочинів, ознайомлення їх із Кримінальним кодексом України та відповідальністю неповнолітніх перед законом. Голова районного суду Бараболя Н.С. ознайомила лідерів із статтями Кримінального кодексу, розповіла про адміністративну відповідальність за скоєні правопорушення, навела приклади, відповіла на поставлені запитання лідерів. Такі форми роботи з лідерами учнівського самоврядування в них загальнолюдські норми поведінки, виховують почуття національної гідності, патріотичну свідомість, громадську відповідальність , повагу до Конституції, законів Української держави.

  А також на базі Білогірського НВК відбувся щорічний районний збір юннатів Білогірщини, в якому взяли участь дитячі делегації з усіх загальноосвітніх закладів району.

  Мабуть не знайдеться в світі такої людини, яка б не любила природу. Такими словами розпочала свій виступ Пилипчук Вікторія Вікторівна. Методист здійснила віртуальну екскурсію в минуле - згадала де, як і коли в Україні з’явилися перші юннати. Також Вікторія Вікторівна ознайомила учасників зібрання про роботу юннатів нашого району, розповіла про основні форми еколого-натуралістичного напряму, та в яких заходах вони щорічно беруть активну участь та займають призові місця.

 Висвітлення результатів дослідницьких робіт запропонували: Брай Анастасія, Момотюк Юлія, Гуцевич Діана, Дема Катерина, Огороднік Іванка та Галич Євген, які були нагородженні Грамотами «За високий рівень виконання дослідницької роботи та активну участь в районному зборі юних натуралістів Білогірщини».

 Роботу збору юннатів проаналізувала Баліцька Наталя Костянтинівна, вона зазначила, що упевнений захист юними натуралістами власних дослідницько-експериментальних робіт під час районного збору в секціях юних бджолярів, квітникарів та лісівників показав високий рівень підготовки усіх учасників збору, їх прагнення пізнавати нове, ретельно вивчати і досліджувати навколишнє природне середовище під керівництвом педагогів, вчитись презентувати і аргументовано захищати отримані результати творчої праці, індивідуальних досліджень та експериментів.

 

Лідери та юнати побували на екскурсії в головному корпусі «Перлина Поділля». Голова Громадської організації «Сяйво Перлини» Валентин Лосовський провів екскурсію по головному корпусі а також ознайомив з кадровим потенціалом сільського господарства, де детально зупинився на специфіці роботи агронома, ветеринара, тваринника, механізатора. Кожен учасник мав змогу задати запитання стосовно навчання, та про потребу в кадрах. З словами подяки за тісну співпрацю та символічними подарунками звернулися директор Будинку творчості школярів Пташко Тетяна Анатоліївна та методист по роботі з дитячими організаціями Дацишина Інна Іванівна. Організатор екскурсії пригостив учасників солодощами. Сподіваємось , що захід стане для його учасників дієвим мотивом, поштовхом для генерування нових ідей і здійснення корисних справ.

 

 

 

Переглядів: 444 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0