16:02
ЗБІР ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

10 січня 2014 року Білогірський  БТШ  зібрав  лідерів учнівського самоврядування району на засідання ради старшокласників, темою якого було «Визначення ефективності діяльності в першому семестрі навчального року»

Як повідомила методист Будинку творчості школярів Ірина Кручик, що участь молодого покоління в учнівському самоврядуванні це важливий шлях і умова залучення учнівської молоді до радикальних перетворень, що відбуваються у нашому суспільстві.

 Інформацію щодо підсумків виконання плану  роботи комісії з питань захисту прав дітей та допомоги в проблемних ситуаціях висвітлив у своїй презентації голова комісії  Подтабачний Назар. Значна робота проводилася комісією культури та дозвілля, про що прозвітувала голова комісії Повстюк Наталія.

 Другою частиною засідання була зустріч з юними поетами та прозаїками Білогірщини. Директор Будинку творчості школярів Ковальчук Л.П відмітила, що зустріч відбувається напередодні 200-річчя з дня народження великого українського письменника Тараса Шевченка. Керівник гуртка «Юних поетів та прозаїків» Будинку творчості школярів Гайка Н.М. представила виставку творів Хмельницьких митців «Літературна спадщина Поділля».

  Кращі авторські твори були представлені юною  поетесою із Малоборовицької ЗОШ І-ІІІ ст.. Юзюк Лідією, ученицею  Квітневської ЗОШ І-ІІІ ст. Петрівською Лілією, вихованкою гуртка «Юні поети і прозаїки» Будинку творчості школярів Ковальчук Анжелікою, учнями Юровецької ЗОШ І-ІІІ ст.. Юлією Безручук та Діаною Бесараб, вірші яких неодноразово друкувались у газеті «Долоньки». Учениця Перерослівської ЗОШ І-ІІІ ст представила авторську збірку віршів «Об’єднаймося ж брати мої». Свої кращі вірші  читали Подтабачний Назар учень Великоборовицької ЗОШ І-ІІІ ст..,  Миронюк Таїсія учениця Залузької ЗОШ І-ІІІ ст., Кутова Валентина, учениця Денисівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Юнні поети та лідери учнівського самоврядування поділилися своїми враженнями від почутого, почитали улюблені вірші Т.Г. Шевченка.

Кращі твори юних митців будуть опубліковані на літературній сторінці районної газети «Життя і слово».


Переглядів: 752 | Додав: BTSH | Рейтинг: 3.5/2