11:04
Збір лідерів учнівського самоврядування Білогірського району

Збір лідерів учнівського самоврядування Білогірського району

 

   Збір лідерів учнівського самоврядування, який відбувся у стінах районної державної адміністрації 2 лютого 2018р. – не просто черговий захід присвячений учнівському самоврядуванню, а чудова нагода для лідерів шкіл, почути та зрозуміти для себе, хто ж такий лідер, на прикладі очільника району Муляра Романа Петровича. Сучасний лідер: який він? Усі ми прекрасно знаємо, якими були лідери минулих часі, диктатура та гніт, ні до чого доброго не привели жодного з так званих лідерів. Адже легко сказати «я – лідер», але значно важче щоденно сумлінно працювати, коли ти не маєш права на помилку, бо маєш зовсім інший рівень відповідальності. Яким повинен бути справжній лідер та якими рисами він наділений можна говорити дуже багато.

   Голова районної державної адміністрації Муляр Роман Петрович розповів учням про обов’язки та специфіку роботи голови районної державної адміністрації, а також поспілкувався з радою старшокласників на найбільш актуальні для них теми, слід зазначити, що учнів цікавили питання як особистого характеру, так і важливі питання, які вирішуються на державному рівні. На всі питання старшокласники отримали щирі та відверті відповіді, Роман Петрович дав поради як стати успішним.

    Свої питання до старшокласників мав і очільник району: « Що не вистачає навчальним закладам, для якісного навчання? Чи хотіли б учні відвідувати різнопланові екскурсії? Які заходи їм подобаються? та ін..»

   Варто відзначити й те, що на зборах лідерів учнівського самоврядування були присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту Баранчук Ольга Василівна, а також головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Соколюк Наталія Іванівна, які долучились до діалогу та відповідали на запитання від старшокласників.

   Про діяльність дитячої організації «Сузір’я» розповіла голова ради старшокласників Білогірського району Анастасія Яремишина, а колеги зі шкіл району доповнили власним баченням майбутнього своєї малої Батьківщини.

    В результаті зустрічі було підписано угоду про співпрацю між головою районної державної адміністрації, начальником відділу освіти, молоді та спорту та головою районної ради старшокласників.

Анастасія Яремишина, голова ради старшокласників Білогірщини

 

 

 

Переглядів: 327 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0