08:45
ЗРАЗКОВИЙ ХУДОЖНІЙ КОЛЕКТИВ

Навесні 2015 року танцювальний колектив «Перлина» Будинку творчості школярів атестувався на присвоєння почесного звання «Зразковий художній колектив» . Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України  від 10.08.2015 № 864, на підставі рішення експертної комісії Міністерства освіти і науки України з питань присвоєння почесних звань, колективу «Перлина» присвоєно  почесне звання «Зразковий художній колектив».

     Присвоєння почесного звання є однією з форм підтримки, стимулювання та заохочення творчих дітей, піднесення рівня їх майстерності.       Творчий дитячий  колектив «Перлина» є окрасою Білогірщини  і гідно представляє Хмельницьку область по всій Україні та за її межами. Колектив плідно працює, має високий художній рівень, відроджує і примножує надбання національної культури та художньої спадщини українського народу.

    Щиро вітаємо вихованців та їх керівника, Інну Береговську, з почесним званням, які вони отримали заслужено. Бажаємо вам нових успіхів та творчих злетів і перемог! Ви молодці! Ми пишаємося вами!

 

Переглядів: 424 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0