13:02
ЗУСТРІЧ ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВЛАДИ

13 листопада у районному Будинку творчості школярів відбулося чергове засідання районної ради старшокласників за участю керівника апарату районної адміністрації Тамари Григорівни Легенької та начальника  відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та доступу до публічної інформації Ольги Василівни Баранчук.

Метою  зустрічі було обговорення важливого питання сьогодення «Виховання громадянської  культури в школярів та учнівської молоді»

Методист Будинку творчості І.В.Кручик  розповіла школярам про суть та складові громадського виховання та проаналізувала роботу учнівського самоврядування по напрямку виховання громадянської культури в підростаючого покоління.

Члени ради ділилися досвідом роботи з питань  діяльності громадських об’єднань по формуванню громадянської культури в загальноосвітніх закладах району.

Учениця Ямпільської школи Марія Кулакевич поділилася досвідом роботи щодо виховання громадянської культури.

Лідер учнівського самоврядування Гулівецької школи Роман Танащук розповів про розвиток емоційного, інтелектуального та практично-дійового компоненту громадянської культури, поваги до законів і символів Батьківщини, до її святинь, розуміння своїх прав і обов'язків.

Керівник апарату адміністрації Тамара Легенька, яка подякувала школярам за їх активну діяльність, за вміння приймати самостійні рішення, за активну громадянську позицію.




Переглядів: 494 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0