Згідно річного плану роботи Будинку творчості школярів 13 березня  2015 року відбувся щорічний районний збір юннатів Білогірщини, в якому взяли участь учні старших класів навчально - виховних закладів району.

   Районний збір юннатів проводився з метою підтримки і стимулювання дитячої еколого-натуралістичної творчості, підвищення ефективності і якості проведення в навчальних закладах  дослідницько-експериментальної роботи школярів та формування їх екологічної культури.

     Результати дослідницької діяльності  представили: Мисловська Марина, учениця 10 класу Білогірського НВК на тему «Вплив пластикового посуду на живі ор ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: BTSH | Дата: 16.03.2015

    13 березня 2015 року  в  приміщенні Будинку творчості школярів відбулася зустріч юних поетів та прозаїків Білогірщини. Тематика заходу була обрана відповідно до подій, які відбуваються на українській землі: «Відлуння Майдану» та «Славетний син великого народу» до дня  народження Т. Г.Шевченка.

   З вітальним словом до учасників заходу звернулася директор БТШ Л.Ковальчук. Вона побажала юним митцям творчих злетів, визнання їх таланту за межами білогірського краю.

    Гості зустрічі  Дембіцька Г.А. та Карнаух П.М.,  представили юним поетам   збірки власних творів. 

... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: BTSH | Дата: 16.03.2015