3 грудня - Міжнародний день інваліда або людей з обмеженими можливостями,  як прийнято їх називати у всьому світі, проводиться з метою звернути увагу громадськості на становище цієї категорії громадян, захисту їх гідності, повне і рівне дотримання прав людини,  участь в житті суспільства.

  В Україні офіційне відзначення Міжнародного дня інвалідів – 3 грудня затверджено Указом Президента України від 27 листопада 1993 року. В основі принципу соціального захисту інвалідів лежить не лише соціальне забезпечення, а й їх захищеність через створення для них у суспільстві відповідних умов та рівних можливостей для реалізації життєвих потреб, здібностей та творчого потенціалу.

... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: BTSH | Дата: 04.12.2015

"Життя - лише мить", воно щогодини витікає як пісок крізь пальці, але є люди, які з болем сприймають кожну впалу піщинку, адже вона може виявитися для них останньою.

ВІЛ та СНІД … Сьогодні ми часто зустрічаємо ці два слова на плакатах та журналах, чуємо по радіо, з екранів телевізорів і просто від людей.

Але багато підлітків, на жаль, не розуміють, що таке ВІЛ та СНІД  і як ця хвороба впливає на наше життя, яку загрозу несе людям  по всьому світу.

Захворювання на СНІД – це  важлива проблема сьогодення.

... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: BTSH | Дата: 04.12.2015