10:26
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Герої не вмирають! Вічна слава героям України!

  23 травня Україна вшановує пам’ять героїв, які у різні часи боролися за свободу та незалежність нашої держави, передовсім, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, січових стрільців та вояків , які боронили нашу країну від загарбників у різні часи.  Цьогоріч ми вшановуємо і героїв  Майдану та низько схиляємо голови перед мужністю та відвагою борців за волю та незалежність України.

У районному заході, організаторами якого були відділ освіти, молоді та спорту, Будинок творчості школярів та освітні заклади, приймали участь голова районної державної адміністрації Андрій Поліховський, начальник відділу освіти, молоді та спорту М.М.Кабанова, учасник Майдану Сергій Піддубняк, члени районної ради старшокласників, представники координаційної районної дитячої організації «Сузір’я », учні Білогірського НВК. Вчителі історії Рудюк В.Є. та Баранчук В.С розповіли присутнім про героїв України, починаючи з часів Київської Русі і до сьогодення, акцентуючи увагу на подіях, що відбулися під час революції гідності на Майдані.

Лідери учнівського самоврядування Ямпільської, Хорошівської, Залузької ЗОШ та Білогірського НВК висловили свою позицію, щодо подій на майдані. Старшокласники та всі присутні на заході,  вшанували пам’ять героїв Небесної сотні та зачитали поезії  про  їх подвиг.

Голова районної державної адміністрації відмітив, що, пам’ятаючи про незліченні жертви борців за гідне життя протягом всієї багатовікової історії, наше завдання сьогодні - зберегти цю національну єдність, як найвищу духовну цінність українського народу. Завдяки зусиллям наших героїв ми сьогодні маємо надію на належний рівень життя в Україні. Тож всім нам необхідно ще більш згуртуватися і не лише в цей день вшановувати героїв, їхню світлу пам’ять, але й постійно заявляти про те, що ми українці. Адже майдан нам дав уроки, які є для наслідування. Для кожного громадянина України незалежно від національності Герої Майдану були, є і залишаться взірцем патріотизму. Шануймо українську історію, традиції, шукаймо зерно правди в будь-чому.

5


 

Переглядів: 420 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0