09:43
НАВЧАННЯ ТА ОБМІН ДОСВІДОМ

Навчання та обмін досвідом – найкраще натхнення для роботи.

Згідно з планом роботи Білогірського Будинку творчості школярів на 2015/2016 навчальний рік з метою вивчення роботи педагогічного колективу та вивчення системи роботи педагогів, які атестуються, упровадження в навчально-виховний процес ефективних форм і методів роботи з гуртківцями як засобу розвитку творчості педагога з 21 по 25 грудня 2015 року пройшов тиждень педагогічної майстерності.

Керівники гуртків мали змогу відвідати відкриті заняття таких гуртків:

  • хореографічний – керівник Береговська І.М.;
  • «Чарівний бісер» - керівник Пилипчук В.В.;
  • «Умілі руки» - керівник Кручик І.В.;
  • «Природа і фантазія» - керівник Пташко Т.А.

         Педагоги прагнули показати свою майстерність і знання опанованих інтерактивних та інформаційно-коммунікативних технологій. Проведені  заняття були цікавими і пізнавальними, сприяли всебічному творчому, інтелектуальному та естетичному розвитку.

Завершився методичний тиждень круглим столом „Підбиття підсумків тижня педагогічної майстерності”.

         З упевненістю можна стверджувати, що більшість педагогів на високому рівні володіє сучасними освітніми методиками і технологіями, активно використовує і поширює їх у професійному середовищі.
         Дирекцією зроблено висновки про високий рівень проведених занять, належну підготовку педагогів. Прийнято рішення й надалі націлювати всіх учасників навчально-виховного процесу на підвищення рівня самоосвіти, збагачення перспективного педагогічного досвіду з урахуванням креативних здібностей педагогів та їхніх вихованців.

Переглядів: 414 | Додав: BTSH | Рейтинг: 0.0/0